14 napos csere lehetőség

14 napos csere lehetőség!

Ha a megrendelt termék valamilyen oknál fogva nem jó (nem jó méret, mégsem tetszik stb.), ebben az esetben a kézhezvételtől 14 nap áll rendelkezésre, hogy a Vásárló visszaküldje a csomagot az üzletbe és mi postafordultával küldjük a cserecsomagot.

Kérjük, hogy a csomagot megfelelő gondosággal csomagolja be! Pl. a cipősdobozt fóliával tekerje át többször vagy tegye nagyobb dobozba. Semmi esetre se a cipősdobozra írjon vagy ragassza a címzést!

A csere szolgáltatás feltétele a vásárláshoz mellékelt számla megléte ezt kérjük a dobozba a cipő mellé beletenni! Csak nemhordott, ép, eredeti állapotú terméket és dobozt áll módunkban visszavenni. A csere igényt a kézhezvételtől számított 14 napon belül jelezzék felénk a  info@trendybandygyerekcipo.hu email címen. 

Csere esetén a cseretermékek ára a webáruházban feltüntetett aktuálisan érvényes ár. A csere új megrendelésnek minősül, ahol a visszaküldött, korábban megvásárolt termékek árát beszámítjuk az új rendelés árába.

Cserélni, levásárolni a korábbi vételárat a webáruházban megtalálható bármely termékre lehet.

A futár költség a Vásárlót terheli. A cserélt csomagot utánvéttel fogjuk küldeni, amit a futárnak kell fizetni. Ennek összege: 1490Ft.

Utánvéttel feladott csomagot nem áll módunkban átvenni!

Visszaküldeni a csomagot erre a címre lehet:

8000. Székesfehérvár, Rákóczi u. 2. Trendy Bandy Gyerekcipő